برگزاری دوره آموزش طراحی فیبر مدارچاپی PCB

جزئیات دوره آموزش طراحی فیبر مدارچاپی ( PCB)

ارائه گواهی IEEE NIT Student Branch

سطح: مقدماتی

زمان: تابستان 1396

مکان: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

شهریه دوره : 60 هزار تومان

50 درصد تخفیف اعضای IEEE

شرح دوره :

در خلال این دوره ، شرکت کندگان با نحوه ساخت و اصول مقدماتی طراحی PCB آشنا می شوند. در انتهای دوره شرکت کنندگان قادر خواهند بود بردهایی در سطح ساده تا متوسط (فرکانس های پایین تا میانی) را طراحی و اجرا نمایند. همچنین (در صورت امکان) با شبیه سازی های ساده در روند طراحی برد و نحوه ساخت کتابخانه های قطعات آشنا خواهند شد.

از مباحث ضمنی این دوره آشنایی با انواع قطعات smd و Through-Hole و پکیج های آنها است.

تذکر 1 : سرفصل های ذکر شده در بالا و همچنین در پوستر های مرتبط کلی بوده و بسته به روند و سطح کلاس و زمان بندی ممکن است تغییراتی داشته باشد. با این حال انتظار می رود شرکت کنندگان در نهایت قادر به طراحی کامل PCB باشند و برای تحقق این هدف تلاش خواهد شد.

تذکر 2 : فرم نام نویسی هیچ مسئولیتی برای هیچ فردی ایجاد نمی کند تنها برای اعلام آمادگی حضور می باشد. در صورت تکمیل ظرفیت ، لینک پرداخت هزینه دوره برای شرکت کنندگان ارسال شده و مکان و زمان برگزاری اعلام می گردد.

فرم نام نویسی دوره آموزش طراحی فیبر مدارچاپی ( PCB)

پوستر و سرفصل ها :

فرم نام نویسی دوره آموزش طراحی فیبر مدارچاپی ( PCB)